Luchthavenvervoer

Home > Diensten > Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer door Bobservice de Vechtstreek

Uiteraard bent u ook voor vervoer van en naar de luchthaven bij ons aan het juiste adres!
Hoe fijn is het om in uw eigen auto aan uw vakantie te beginnen en tegelijkertijd parkeerkosten op de luchthaven te vermijden? Bobservice de Vechtstreek arrangeert graag uw ritten van en naar de luchthaven. Welke luchthaven dit ook betreft, wij brengen en halen u graag. Ervaar dit ultieme gemak nu zelf!

Voor vervoer van en naar Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport, hebben wij speciale tarieven opgesteld. Voor deze ritten geldt ons reguliere tarief niet:

  • Gemeente Stichtse Vecht – Amsterdam Schiphol Airport (AMS) € 50,-
  • Gemeente Stichtse Vecht – Rotterdam The Hague Airport (RTM) € 65,-
  • Gemeente Stichtse Vecht – Eindhoven Airport (EIN) € 105,-

Bobservice de Vechtstreek regelt graag uw luchthavenvervoer. Bovenstaand treft u de tarieven voor de bij ons meest geboekte luchthavens. Wanneer uw vlucht vertrekt vanaf een luchthaven gelegen in België of Duitsland voorzien wij u ook graag van een chauffeur. Neemt u voor een tarief op maat alstublieft contact met ons op. Ook wanneer u niet vanuit Stichtse Vecht wenst te vertrekken bent u bij ons van harte welkom, neem even contact op!

 

Hoe werkt de luchthavenservice?
Wij kunnen ons voorstellen dat u graag weet hoe onze luchthavenservice precies in werking treedt. Daarom lichten wij onderstaand in 5 korte stappen toe hoe het werkt.

  1. U reserveert een chauffeur bij Bobservice de Vechtstreek. Per mail of telefonisch, waarna u van ons een bevestiging ontvangt.
  2. De chauffeur brengt u in uw eigen auto naar de luchthaven.
  3. Nadat de chauffeur u bij de juiste vertrekhal heeft afgezet en u heeft geholpen met de bagage, rijdt hij terug naar uw huis. Hier zet hij de auto weer neer en de sleutel wordt achtergelaten op de vooraf afgesproken locatie, of afgegeven op de door u aangegeven locatie. Mocht u na uw vakantie weer door ons willen worden opgehaald kunnen wij de sleutel in de tussentijd uiteraard ook voor u bewaren.
  4. U stapt met een vertrouwd gevoel het vliegtuig in, wetende dat uw auto veilig thuisstaat en u geen parkeerkosten betaald tijdens uw vakantie!
  5. Wij sturen u een betaalverzoek toe per WhatsApp alsmede de factuur voor de rit. U kunt genieten van uw welverdiende vakantie!

Wij begrijpen, zeker wanneer u nog nooit van een van onze services gebruik heeft gemaakt, dat het een drempel kan zijn om uw auto aan een van onze chauffeurs mee te geven.
Wij kunnen altijd voorafgaand aan een opdracht een gesprek met u inplannen, bij ons op locatie of online. Verder kunt u altijd een kijkje nemen op onze Trustpilot pagina, hier heeft u de mogelijkheid om de ervaringen van andere (vaste) klanten te bekijken!

 

Toeslag voor luchthavenvervoer buiten openingstijden
Buiten onze openingstijden rekenen wij een toeslag van 50% op het uurtarief van de chauffeur.

 

Openingstijden

Maandag 09.00 uur – 22.00 uur
Dinsdag 09.00 uur – 22.00 uur
Woensdag 09.00 uur – 22.00 uur
Donderdag 09.00 uur – 00.00 uur
Vrijdag 09.00 uur – 02.00 uur
Zaterdag 09.00 uur – 02.00 uur
Zondag 09.00 uur – 23.00 uur