Kapitein Bob

Home > Diensten > Kapitein Bob

Een bob voor uw boot!

Ook dan bent u bij Bobservice de Vechtstreek aan het juiste adres!
Speciaal voor de zomerse dagen presenteren wij u namelijk met veel trots een dienst waarvan wij -tot zover bekend- de enige aanbieder zijn! KapiteinBob!

KapiteinBob beschikt over het vaarbewijs 1 en 2, en is in staat om elk (plezier)vaartuig te besturen. KapiteinBob is de oplossing wanneer u zelf niet of niet meer volledig in staat bent om uw boot te besturen. Uiteraard is KapiteinBob er ook wanneer u simpelweg een stuurman zoekt, zodat u uw aandacht volledig kunt richten op de gasten bij u aan boord!

Verder zijn wij ook in te huren wanneer u opzoek bent naar iemand om uw boot naar de winterstalling te brengen of om te varen naar een door u gewenste locatie. U noemt het, wij doen het!

Tarieven
KapiteinBob is te reserveren vanaf het bedrag van €29,95 per uur. Neemt u bij interesse gerust even contact met ons op. Wij staan u graag telefonisch te woord. Mocht u echter liever bij ons langskomen, behoort uiteraard ook dit tot de mogelijkheden. Wij lichten graag het een en ander toe en beantwoorden met plezier uw eventuele vragen.
De koffie staat klaar!