Onze diensten

Home > Diensten

Ons veelzijdige aanbod

Onderstaand treft u de door ons aangeboden diensten aan. Bobservice de Vechtstreek is uw partner wanneer u op zoek bent naar een Bobrit, een privé-chauffeur of vervoer naar de luchthaven. Verder zijn wij in staat om transport kwesties voor u uit handen te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leveren van koeriers. Ook voor uw events zijn wij er! Valet-parking, verkeersregelaars, shuttleservices; u noemt het, wij kunnen het leveren! Zelfs wanneer u een Bob voor op de boot nodig heeft!

Klikt u gerust op een van onderstaande vlakken voor meer informatie. Zoekt u naar iets wat niet in het overzicht staat? Neem gerust contact met ons op!

Bobritten

U herkent het ongetwijfeld. Genoodzaakt zijn om maximaal 2 drankjes te drinken omdat u na afloop nog naar huis moet rijden. In deze, en nog veel meer soortgelijke gevallen, bieden wij uitkomst! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Luchthaven-
vervoer

Bobservice de Vechtstreek arrangeert graag uw ritten van en naar de luchthaven. Welke luchthaven dit ook betreft, wij brengen en halen u graag. Ons team staat voor u klaar: neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

KapiteinBob

KapiteinBob is de oplossing wanneer u zelf niet of niet meer volledig in staat bent om uw boot te besturen. Uiteraard is Kapitein Bob er ook wanneer u simpelweg een stuurman zoekt zodat u uw aandacht volledig kunt richten op uw vrienden, kennissen of relaties.

Koeriersdiensten

Wij bieden landelijke dekking voor het vervoeren van pakketten, documenten en diverse goederen. Tevens zijn wij in staat om internationale transport kwesties voor u uit handen te nemen. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij maken graag geheel vrijblijvend, een offerte voor u op maat.

Event Support

Ook voor events staan wij graag tot uw beschikking; valet parking, verkeersregelaars, shuttles, ontvangst – u noemt het en wij regelen het!

Overige diensten

Bobservice de Vechtstreek is flexibel in haar dienstverlening en gaat graag met u in gesprek voor eventuele andere transportwensen.