FAQ

Home > FAQ

Rijden jullie door heel nederland?

Zeker! Bobservice de Vechtstreek verzorgd bobritten, luchthavenvervoer en overige chauffeursdiensten door heel Nederland!

Rijden jullie de hele dag door?

Voor onze last-minute service werken wij met openingstijden welke hier te vinden zijn. Als u uw rit echter tot 24 uur van tevoren reserveert, zijn wij in staat om ook buiten onze openingstijden uw rit te verzorgen.

is het mogelijk om een of meerdere tussenstops te maken?

Het maken van een of meerdere tussenstops is geen probleem.

Kan de bob in elk type auto rijden?

Onze chauffeurs kunnen in elke auto rijden waar het rijbewijs B voor nodig is! Schakel, automaat of EV? Geen enkel probleem!

Bezit u een voertuig waarvoor een ander rijbewijs vereist is? Neem gerust even contact op, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden

Hoe betaal ik de rit?

Nadat onze chauffeur u veilig thuis heeft afgezet ontvangt u van ons een betaalverzoek per WhatsApp, inclusief de factuur. Liever per mail? Uiteraard geen enkel probleem.

Waarom betaal ik per betaalverzoek?

Makkelijk, snel en veilig!

Waar vind ik jullie algemene voorwaarden?

Die vindt u hier!

Waar vind ik jullie privacy beleid?

Die vindt u hier!

Waar vind ik jullie disclaimer?

Die vindt u hier!

Neem gerust contact met

ons op!

Met Bart en Wessel aan het hoofd van de organisatie en een team van ervaren, gedreven, enthousiaste en representatieve chauffeurs onder hen. Brengt Bobservice de Vechtstreek een service waar maar weinig marktgenoten aan kunnen tippen. Met zo’n 1000 kilometers per maand brengt de Bobservice een groot aantal klanten veilig thuis. Schroomt u niet langer en ervaar zelf het gemak van onze service.